GERT VAN VEEN

Belle de Fleurdelis is een Hollandse gefortuneerde weduwe die per toeval een opleiding bij de Criminal Investigation Department (CID) van Scotland Yard heeft gevolgd. Deze kennis komt haar decennia later goed van pas als de misdaad in haar Vollenhoven toeslaat.

Mme. De Fleurdelis heeft haar beroemdste zaken aan het papier toevertrouwd en toegankelijk gemaakt voor hedendaagse speurneuzen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar wie zegt er nu ‘nee’ tegen het oplossen van een moordzaak. Gaat het jou lukken? Tijd om aan de slag te gaan!

Boeken

Aan de slag met

In ieder boek staat er één mysterie centraal, waarbij de lezer wordt uitgedaagd om op een actieve wijze mee te speuren en te deduceren zodat de dader(s) kunnen worden achterhaald. Hierdoor is het lezen nog leuker en spannender geworden. Buiten de opdrachten en aanwijzingen in ieder boek, staan hier op de website ook de nodige clues en hulpmiddelen. Ga voor meer informatie over de boeken en de online hulpmiddelen naar: Boeken.

Kom samen met je vrienden, collega’s of familieleden dit unieke bordspel spelen in de Salon van Weleer. Het is voor 2 t/m 6 personen.

Slechts voor € 29,95 en natuurlijk met acteur! Reserveren is niet nodig. Kom langs op vrijdag, zaterdag of zondag.  Meer info, klik hier!

BELLE’S DETECTIVE GAME

Een Hollandse Speurneus