GERT VAN VEEN

Met gesloten deuren

De boeken

In ieder boek een nieuwe misdaad die wacht om opgelost te worden. Lukt het je om in de voetsporen van Mme. De Fleurdelis te treden?

Voordat Mme. Belle het goed en wel beseft, heeft zij haar tanden in gezet om achter de waarheid te komen van het mysterie met de gesloten deuren.

Er is een zelfmoord in Vollenhoven gepleegd of is het toch een moord?

Het was op een mooie na- zomerdag in 1908, toen de middagthee van de dames van Weleer ruw werd verstoord door de komst van rijksveldwachter de heer Borst.

De rijksveldwachter nodigde Mme. Belle uit om mee te komen naar het huis waar het slachtoffer eerder die dag dood was aangetroffen.

De verleiding was te groot om de uitnodiging af te wijzen.  

Sections

spéciales

Voor de hulpmiddelen, klik op de knop hieronder!

De rijksveldwachter wil samen met Mme. de Fleurdelis de waarheid proberen te achterhalen van het mysterie Carnem Levare.

Een dubbele zaak die zo schrijnend is dat de dader moet worden gepakt

Het is 20 februari 1909, Vollenhoven.

De katholieken in het plaatsje vieren onder elkaar een jolige carnavalsavond. Heerlijk samen eten en volop drinken. Natuurlijk met feestkleding en papieren maskers op.

Pas de volgende dag blijkt bij het opstaan dat er in het huis van de familie Helena een tragedie heeft plaatsgevonden. Beter gezegd: tragedies, in meervoud.

Sections

spéciales

Voor de hulpmiddelen, klik op de knop hieronder!

Stralende Schoonheid

Voordat Mme. Belle het goed en wel beseft, heeft zij er haar tanden in gezet om achter de waarheid te komen van het mysterie met het kerstcadeautje.

Een bizarre ontdekking onder de kerstboom zorgt voor onrust in het dorp

Het einde van het jaar komt snel dichterbij. Het is het seizoen van goede wensen, het uitdelen van cadeaus en het samenzijn rondom de kerstboom.

Terwijl Belle geniet van het kerstdiner in de villa, pakt een dienstmeid ergens in Vollenhoven een cadeautje uit. Het is een exquise en dure verrassing van haar werkgever. Maar al snel blijkt er iets aan het cadeau te mankeren...

Sections

spéciales

Voor de hulpmiddelen, klik op de knop hieronder!