GERT VAN VEEN

Iedere eerste zondagmiddag van de maand ben je van harte welkom bij het detective spel: Belle’s Mysteriën. Los alleen of samen met vrienden, familieleden of collega’s een misdaad op. Iedere maand een nieuw mysterie. Het is geenszins eenvoudig, maar wel een leuke uitdaging!

Samen vormen jullie (eventueel aangevuld met andere detectives in spé) een team. Welk team is snel en slim genoeg om de misdaad op te

lossen door de vragen te beantwoorden:

Toegang is gratis.  

1ste zondag v.d. maand

Aanvang: 14.00 uur

Salon van Weleer Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht

Je bent van harte welkom!


Maandelijks

Het is ook mogelijk om speciaal voor één team of een vriendengroep een detective spel te organiseren op een dag naar keuze in de Salon van Weleer of op locatie, bijvoorbeeld in het bedrijf of organisatie, tijdens een congres of enkele dagen ‘op de hei.’  Klik hier voor meer info!

Belle’s Mysteriën kunnen jullie ook spelen als een live-game met acteurs.  Spannend, verrassend en ook nog eens leerzaam.

Belle’s Mysteriën live-game kan voor de fun worden gespeeld, maar kan ook dienen als een inleiding op een (korte) teambuilding.

Er is veel mogelijk. Neem daarom contact met ons op en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.   

Bel naar:

06-45355966

030-2102636

Voor teams & groepen

Tijdens de openingstijden van de Salon van Weleer kun je ook samen een uniek Belle’s Mysteriën kaartspel spelen (2 tot 4 personen). Het is bovenal een strategisch kaartspel, wat spannender wordt naarmate je het vaker speelt en in de vingers krijgt.

Natuurlijk zal een medewerker van de Salon van Weleer de spelregels uitleggen en je op gang helpen met het spelen. Het is een slim kaartspel waarbij je sluw te werk moet gaan, als je tenminste wilt winnen.  Natuurlijk kun je het kaartspel gratis spelen.

Kaartspel