IEDERE TWEEDE ZONDAGMIDDAG VAN DE MAAND IN DE sVw
Begin Kunstpraat Programma SvW
Bel: 030-2102636

Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier!  Algemene voorwaarden

Ben je een kunstenaar en wil je nieuw of bestaand werk aan publiek presenteren? Vind je het ook leuk om over je werk(zaamheden) te praten?

Misschien vind je het dan leuk om deel te nemen aan het Kunstpraatje. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden. Neem dan contact op met Wilma Paalman door een e-mail te sturen naar: info@salonvanweleer.nl  Of bel naar: 06-45355966. Er zal dan z.s.m. contact met je worden opgenomen.

“Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk... dat is de echte werkelijkheid.”

Aristotelis

Als gast van de Salon van Weleer ben je van harte welkom om te genieten van de passie van kunstenaars in de breedste zin van het woord.

Natuurlijk krijg je er een lekker gratis kopje koffie of thee bij en kun je ook met de kunstenaars een praatje maken.

Laat je verrassen door de diversiteit in de historische werfkelder in Utrecht.

In de ouderwetse cultuurplaats kun je kennis maken  met uiteenlopende kunstvormen en de makers. Ontdek  nieuw of herontdek bestaande werken. Toegang gratis.  Aanvang: 14.00 uur. Iedere 2e zondag v.d. maand. Ben je kunstenaar? Ben je bezoeker? Wat is kunst? Kunstenaars presenteren hun werken in de Salon van Weleer PRAATJE KUNST De plek waar kunstenaars hun kunsten laten zien