Begin Weleer Thee Salon Activiteiten Winkel Contact

De Salon van Weleer is een unieke ervaring van theater, video, zang, literatuur, muziek in de vorm van een ouderwetse Thee Salon in een historische werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht.

De Salon van Weleer is de plaats voor een goed gesprek  of om te lezen en  te leren. Een plaats om kennis te delen, maar ook om te genieten. De minimale leeftijd voor de salon is 16 jaar. Bovendien mogen meegebrachte etenswaren en drank niet worden genuttigd  in de salon.

Stichting Gullie werkt zonder enige vorm van subsidie en wij waarderen het ten zeerste als u een donatie wilt geven, klik hier!

Educatie staat hoog in het vaandel van de Salon van Weleer en daarom worden er cursussen georganiseerd, waaraan je vanaf nul Euro deel kunt nemen. Het zijn kwalitatief hoogstaande cursussen die echter wel vragen om inzet van de deelnemers. Goedkoop betekent dus niet vrijblijvend. De cursussen zijn uitdagend, soms een beetje confronterend, maar bovenal leerzaam. Het is unieke kans om deze bijzondere cursussen te volgen. De eerste cursus is: TRAINER WORDEN

Salon Education

4e woensdag v.d. maand

Beroepscursus: TRAINER. Het is een doorlopende cursus. Aanvang: 11.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Voor meer info, klik hier!


De cursusleider is auteur, trainer en counselor Gert van Veen